• БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ

  • 10% ОТСТЪПКА ПРИ ПОКУПКА НА КОМПЛЕКТ СКИ И ОБУВКИ

  • МОДЕЛИ ОТ 2014 И 2015 година

  • СЕРВИЗИРАНИ СКИ, ГОТОВИ ЗА БЕЛИТЕ ПИСТИ

Ski Second Hand